I Jagten står vi gerne for dit private arrangement. Nedenfor kan du se, hvilke menuer vi kan tilbyde. Alle menuer kan nydes i Jagten, afhentes eller leveres for et kørselstillæg. Hvis i ønsker andet end det vi har fundet på, så ringer I bare til os. Vi kan lave lige hvad I har lyst til.
Vær opmærksom på:
– Selskabsmenuer laves kun til minimum 15 personer
– Der tillægges en miljøafgift på 10kr/pers ved selskaber ud af huset.
OBS! OBS! OBS!
Som følge af de hastigt og voldsomt stigende priser på råvarer, er vi i Jagten desværre nødt til at følge med udviklingen. Det betyder, at vi har justeret vores priser.
Men da samtlige af vores leverandører varsler risiko for yderligere prisstigninger på 20-30%, vil det muligvis også betyde yderligere prisstigninger i Jagten.
Vi håber på jeres forståelse.
Brunchmenu – 186kr/pers.
Røræg med bacon og pølser
Yoghurt med friske bær
Hønsesalat
Pandekage med sirup
Leverpostej med svampe og bacon
Serrano skinke, rullepølse, spegepølse
Frisk frugt
To slags ost
Brød og smør
Chokoladekage
Kaffe, te og juice
Tilvalg:
- Røget laks+25kr/pers.
Receptionsmenu – 210kr/pers.
Røget laks med krydderurtecreme
Citronmarineret gris på kartoffel med chimichurri
Oksemørbrad med madagascarpebercreme
Parmaskinke med trøffel og citron
Asiatisk tuntatar med seaweed
Emmentaler med oliven tapenade
Brownie
Frisk frugt
Som aftenmenu – 419kr/pers.
Frokostmenu – 203kr/pers.
Marinerede sild og karrydressing
Æg og rejer med mayo
Fiskefilet med hjemmerørt remo
Lun leverpostej med svampe og bacon
1 slags kødpålæg med garniture
Svinemørbradbøffer med svampe a la creme
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål eller hjemmelavede deller
Brød, smør og fedt
Europæiske oste eller chokoladekage med skovbærkompot
Tilvalg:
- Både steg og deller +36kr/pers.
- Både ost og kage +36kr/pers.
Aftenmenu 1 – 330kr/pers.
Røget laks med krydderurtecreme
Oksecarpaccio med trøffel, parmesan og semidried tomater
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
Årstidens salat med sennepsvinaigrette
Oksefilet stegt med citron og timian el. Filet af sødmælkskalv
Små kartofler stegt med timian/chili
Pestostegt kyllingebryst
Hjemmelavede flødekartofler
Brød og smør
Rødvinssauce
Cremet dijon sauce
Chokoladefondant med brændt hvid chokoladeis og frisk frugt
Tilvalg:
- Både kalv og okse +42kr/pers.
Aftenmenu 2 – 570kr/pers.
Røget hellefisk med citron/dild mayo
Oksecarpaccio med trøffel, citron og parmesan
Asiatisk tuntatar med wasabicreme og seaweed
Årstiden grøntsags sauté
Timianstegt oksefilet med bordelaise
Kalvemørbrad med ager svampe
Kotelet af gris med chimichurri
Marineret kyllingebryst svøbt i bacon
Trøffelmos
Små kartofler stegt med timian/chili
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
Årstidens salat med sennepsvinaigrette
3 slags ost
Brød og smør
Creme brûlée med hindbærsorbet
Chokoladebrownie med vaniljeis og frisk frugt
Hjemmelavet pandekage med chokoladesauce
Set menu
Tallerkenanrettet menu som i sammensætter i samarbejde med køkkenchefen. Der vælges 3, 4 eller 5 retter og prisen afspejler det valgte. Menuen vælges til hele selskabet
Forretter
Røget laks med grillede grønne asparges og urtecreme – 119/pers
Oksecarpaccio med trøffel, citron og parmesan – 119/pers
Stegte kammuslinger med trøffelmos og glace – 167/pers
Asiatisk tuntatar med wasabicreme og seaweed – 143/pers
Røget laksepude med masceponecreme og krydderurter – 143/pers
Svampesuppe med ristet kammusling og purløgsolie – 143/pers
80’er inspireret rejecocktail serveret på tøris – 143/pers
Hovedretter
Oksemørbrad med sauce bordelaise, grillet spidskål og timiankartofler251/pers
Kalvemørbrad med fyldt vagtelbryst, savojkål, tomat og pommes anna samt svampesauce – 299/pers
Filet af sødmælkskalv med honning/peber glaserede gulerødder, pommes røsti og cremet dijonsauce – 301/pers
US Roast med bagte rodfrugter, flødekartofler og rødvinssauce– 301/pers
Kotelet af gris med rodfrugter, timiankartofler og chimichurri – 227/pers
Ølbraiserede svinekæber med trøffelmos – 227/pers
Birkesbagt laks med purløgsmousseline, savojkål, tomat og vilde ris– 227/pers
Desserter
Chokoladefondant med brændt hvid chokoladeis – 107/pers
Hjemmelavede pandekager med is og chokoladesauce – 107/pers
Fragiliteroulade med hvid chokoladecreme og skovbærkompot – 143/pers
2 slags chokolademousse med brændt hvid chokoladeis og sprød tuille – 119/pers
Creme brûlée med hindbærsorbet – 107/pers
Udvalg af europæiske oste med garniture – 155/pers
Friturestegt camembert med solbærsyltetøj og ristet toast – 107/pers
Natmad
Udvalg af europæiske pølser med tilhørende garniture og brød – 131/pers
Aspargessuppe med aspargessnitter ELLER kødboller og brød – 107/pers
Sandwich med skinkesalat, tunsalat, æggesalat, leverpostej – 107/pers
Røde pølser med brød og klassisk tilbehør – 107/pers
Udvalg af oste med tilbehør og brød – 155/pers
Højtider
Påskemenu – 251kr/pers.
Karrysild med smilende æg
Rejesalat
Røget hellefisk med Jagtens røræg
Tarteletter med høns i asparges
Sprængt oksebryst med peberrodscreme
Hønsesalat
Hjemmelavede deller med surt
Mørbradbøf af gris med bløde løg
Brød, smør og fedt
2 slags ost
Pandekager med brændt hvid chokoladeis
Julemenu frokost – 227kr/pers.
Marinerede sild med løg og kapers
Tranebærsild med kapers og løg
Æg og rejer med hjemmelavet mayo
Paneret fiskefilet med hjemmerørt remo
Gravad laks med rævedressing
Lun leverpostej med svampe og bacon
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Udvalg af europæiske oste ELLER Jagtens juletrifli
Brød, smør og fedt
Tilvalg:
- Andesteg med æbler og svesker +42kr/pers.
- Både ost og kage +30kr/pers.
Julemenu 1 aften – 287kr/pers.
2 slags sild med kapers og løg
Gravad laks med rævedressing
Æg og rejer
Fiskefilet med hjemmerørt remo
Hønsesalat med bacon
Juleleverpostej med svampe og bacon
Gammeldags flæskesteg med rødkål
Frikadeller med agurkesalat
2 slags ost med druer og peberfrugt
Ris á la mande
Brød, smør og fedt
Menuen inkluderer én mandelgave for hver 15. person der bestilles til
Tilvalg:
- Andesteg med æbler og svesker +42kr/pers
Julemenu 2 aften – 359kr/pers.
Tranebærsild
Karrysild med æbler og bacon
Æg og rejer
Paneret fiskefilet med hjemmerørt remo
Røget hellefisk med citron/dildmayo
Gravet laks med rævedressing
Deller med hjemmelavet agurkesalat
Juleleverpostej
Gammeldags flæskesteg med rødkål
Andesteg med æble/sveske kompot
Hvide- og brune kartofler
Julesauce
3 slags ost med druer og radiser
Ris a la mande
Brød, smør og fedt
Inkl. én mandelgave for hver 15. person der bestilles til
Tilvalg:
- Medister med surt +36kr/pers.
- Juleskinke med flødestuvet grønlangkål +36kr/pers.
Mindesamvær
Menu 1 – 95kr/pers.
Kaffe og te
Kage ELLER wienerbrød
*
Menu 2 – 138kr/pers.
3 slags trekantssandwich
Kaffe og te
Kage
*
Menu 3 – 198kr/pers.
3 stk. smørrebrød
1 pilsner flaskeøl ELLER 1 soda-/kildevand
Kaffe og te
Kage
Fri bar koncept
- Prisen er pr. person pr. time
- Kan kun bestilles i forbindelse med selskab
- Skal bestilles af hele selskabet
- Min. 5 personer
- Gælder ikke fadøl, lux øl og energidrik
- Der betales fuld pris for de første 3 timer. Herefter reduceres timeprisen
Øl & vand – 75/40kr
Øl, vand & vin – 100/50kr
Øl, vand & snaps – 115/55kr
Øl, vand, vin & spiritus – 135/70kr
Tillæg fadøl +20/10kr
Tillæg lux øl +20/10kr
Tillæg energidrik +20/10kr