Selskaber

I Jagten står vi gerne for dit private arrangement. Nedenfor kan du se, hvilke menuer vi kan tilbyde. Alle menuer kan nydes i Jagten, afhentes eller leveres for et kørselstillæg. Hvis i ønsker andet end det vi har fundet på, så ringer I bare til os. Vi kan lave lige hvad I har lyst til.

Vær opmærksom på:
– Selskabsmenuer laves kun til minimum 15 personer
– Der tillægges en miljøafgift på 10kr/pers ved selskaber ud af huset.

OBS! OBS! OBS!

Som følge af de hastigt og voldsomt stigende priser på råvarer, er vi i Jagten desværre nødt til at følge med udviklingen. Det betyder, at vi har justeret vores priser.

Men da samtlige af vores leverandører varsler risiko for yderligere prisstigninger på 20-30%, vil det muligvis også betyde yderligere prisstigninger i Jagten.

Vi håber på jeres forståelse.


Brunchmenu – 186kr/pers.

Røræg med bacon og pølser

Yoghurt med friske bær

Hønsesalat

Pandekage med sirup

Leverpostej med svampe og bacon

Serrano skinke, rullepølse, spegepølse

Frisk frugt

To slags ost

Brød og smør

Chokoladekage

Kaffe, te og juice

Tilvalg:

  • Røget laks+25kr/pers.

Receptionsmenu – 210kr/pers.

Røget laks med krydderurtecreme

Citronmarineret gris på kartoffel med chimichurri

Oksemørbrad med madagascarpebercreme

Parmaskinke med trøffel og citron

Asiatisk tuntatar med seaweed

Emmentaler med oliven tapenade

Brownie

Frisk frugt

Som aftenmenu – 419kr/pers.


Frokostmenu – 203kr/pers.

Marinerede sild og karrydressing

Æg og rejer med mayo

Fiskefilet med hjemmerørt remo

Lun leverpostej med svampe og bacon

1 slags kødpålæg med garniture

Svinemørbradbøffer med svampe a la creme

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål eller hjemmelavede deller

Brød, smør og fedt

Europæiske oste eller chokoladekage med skovbærkompot

Tilvalg:

  • Både steg og deller +36kr/pers.
  • Både ost og kage +36kr/pers.

Aftenmenu 1 – 330kr/pers.

Røget laks med krydderurtecreme

Oksecarpaccio med trøffel, parmesan og semidried tomater

Tomatsalat med mozzarella og basilikum

Årstidens salat med sennepsvinaigrette

Oksefilet stegt med citron og timian el. Filet af sødmælkskalv

Små kartofler stegt med timian/chili

Pestostegt kyllingebryst

Hjemmelavede flødekartofler

Brød og smør

Rødvinssauce

Cremet dijon sauce

Chokoladefondant med brændt hvid chokoladeis og frisk frugt

Tilvalg:

  • Både kalv og okse +42kr/pers.

Aftenmenu 2 – 570kr/pers.

Røget hellefisk med citron/dild mayo

Oksecarpaccio med trøffel, citron og parmesan

Asiatisk tuntatar med wasabicreme og seaweed

Årstiden grøntsags sauté

Timianstegt oksefilet med bordelaise

Kalvemørbrad med ager svampe

Kotelet af gris med chimichurri

Marineret kyllingebryst svøbt i bacon

Trøffelmos

Små kartofler stegt med timian/chili

Tomatsalat med mozzarella og basilikum

Årstidens salat med sennepsvinaigrette

3 slags ost

Brød og smør

Creme brûlée med hindbærsorbet

Chokoladebrownie med vaniljeis og frisk frugt

Hjemmelavet pandekage med chokoladesauce


Set menu

Tallerkenanrettet menu som i sammensætter i samarbejde med køkkenchefen. Der vælges 3, 4 eller 5 retter og prisen afspejler det valgte. Menuen vælges til hele selskabet

Forretter

Røget laks med grillede grønne asparges og urtecreme – 119/pers

Oksecarpaccio med trøffel, citron og parmesan – 119/pers

Stegte kammuslinger med trøffelmos og glace – 167/pers

Asiatisk tuntatar med wasabicreme og seaweed – 143/pers

Røget laksepude med masceponecreme og krydderurter – 143/pers

Svampesuppe med ristet kammusling og purløgsolie – 143/pers

80’er inspireret rejecocktail serveret på tøris – 143/pers

Hovedretter

Oksemørbrad med sauce bordelaise, grillet spidskål og timiankartofler251/pers

Kalvemørbrad med fyldt vagtelbryst, savojkål, tomat og pommes anna samt svampesauce – 299/pers

Filet af sødmælkskalv med honning/peber glaserede gulerødder, pommes røsti og cremet dijonsauce – 301/pers

US Roast med bagte rodfrugter, flødekartofler og rødvinssauce– 301/pers

Kotelet af gris med rodfrugter, timiankartofler og chimichurri – 227/pers

Ølbraiserede svinekæber med trøffelmos – 227/pers

Birkesbagt laks med purløgsmousseline, savojkål, tomat og vilde ris– 227/pers

Desserter

Chokoladefondant med brændt hvid chokoladeis – 107/pers

Hjemmelavede pandekager med is og chokoladesauce – 107/pers

Fragiliteroulade med hvid chokoladecreme og skovbærkompot – 143/pers

2 slags chokolademousse med brændt hvid chokoladeis og sprød tuille – 119/pers

Creme brûlée med hindbærsorbet – 107/pers

Udvalg af europæiske oste med garniture – 155/pers

Friturestegt camembert med solbærsyltetøj og ristet toast – 107/pers

Natmad

Udvalg af europæiske pølser med tilhørende garniture og brød – 131/pers

Aspargessuppe med aspargessnitter ELLER kødboller og brød – 107/pers

Sandwich med skinkesalat, tunsalat, æggesalat, leverpostej – 107/pers

Røde pølser med brød og klassisk tilbehør – 107/pers

Udvalg af oste med tilbehør og brød – 155/pers


Højtider

Påskemenu – 251kr/pers.

Karrysild med smilende æg

Rejesalat

Røget hellefisk med Jagtens røræg

Tarteletter med høns i asparges

Sprængt oksebryst med peberrodscreme

Hønsesalat

Hjemmelavede deller med surt

Mørbradbøf af gris med bløde løg

Brød, smør og fedt

2 slags ost

Pandekager med brændt hvid chokoladeis

Julemenu frokost – 227kr/pers.

Marinerede sild med løg og kapers

Tranebærsild med kapers og løg

Æg og rejer med hjemmelavet mayo

Paneret fiskefilet med hjemmerørt remo

Gravad laks med rævedressing

Lun leverpostej med svampe og bacon

Flæskesteg med hjemmelavet rødkål

Udvalg af europæiske oste ELLER Jagtens juletrifli

Brød, smør og fedt

Tilvalg:

  1. Andesteg med æbler og svesker +42kr/pers.
  2. Både ost og kage +30kr/pers.

Julemenu 1 aften – 287kr/pers.

2 slags sild med kapers og løg

Gravad laks med rævedressing

Æg og rejer

Fiskefilet med hjemmerørt remo

Hønsesalat med bacon

Juleleverpostej med svampe og bacon

Gammeldags flæskesteg med rødkål

Frikadeller med agurkesalat

2 slags ost med druer og peberfrugt

Ris á la mande

Brød, smør og fedt

Menuen inkluderer én mandelgave for hver 15. person der bestilles til

Tilvalg:

  1. Andesteg med æbler og svesker +42kr/pers

Julemenu 2 aften – 359kr/pers.

Tranebærsild

Karrysild med æbler og bacon

Æg og rejer

Paneret fiskefilet med hjemmerørt remo

Røget hellefisk med citron/dildmayo

Gravet laks med rævedressing

Deller med hjemmelavet agurkesalat

Juleleverpostej

Gammeldags flæskesteg med rødkål

Andesteg med æble/sveske kompot

Hvide- og brune kartofler

Julesauce

3 slags ost med druer og radiser

Ris a la mande

Brød, smør og fedt

Inkl. én mandelgave for hver 15. person der bestilles til

Tilvalg:

  • Medister med surt +36kr/pers.
  • Juleskinke med flødestuvet grønlangkål +36kr/pers.

Mindesamvær

Menu 1 – 95kr/pers.

Kaffe og te
Kage ELLER wienerbrød

*

Menu 2 – 138kr/pers.

3 slags trekantssandwich
Kaffe og te
Kage

*

Menu 3 – 198kr/pers.

3 stk. smørrebrød
1 pilsner flaskeøl ELLER 1 soda-/kildevand
Kaffe og te
Kage


Fri bar koncept

  • Prisen er pr. person pr. time
  • Kan kun bestilles i forbindelse med selskab
  • Skal bestilles af hele selskabet
  • Min. 5 personer
  • Gælder ikke fadøl, lux øl og energidrik
  • Der betales fuld pris for de første 3 timer. Herefter reduceres timeprisen

Øl & vand – 75/40kr

Øl, vand & vin – 100/50kr

Øl, vand & snaps – 115/55kr

Øl, vand, vin & spiritus – 135/70kr

Tillæg fadøl +20/10kr

Tillæg lux øl +20/10kr

Tillæg energidrik +20/10kr